Častolovičtí zahrádkáři pořádají ve dnech31.března až 2. dubna 2023, tj. v pátek, v sobotu a v neděli jarní zahrádkářskou výstavu, která má název „Velikonoce – svátky jara“. Výstava se uskuteční ve výstavním areálu v sokolovně, sokolské zahradě a zahrádkářské budově v Častolovicích od 09,oo hod. do 17,oo hod., v neděli do 16,oo hod. Na této výstavě budou ukázány nejen staročeské tradice, ale i praktické ukázky staročeských řemesel ve spojitosti s Velikonocemi a záplavou jarních květin. Bohatý stánkový prodej včetně zahrádkářských potřeb, ovocných stromků, sadby. Občerstvení je zajištěno. Originální bude i předvádění Mototúčka od firmy Bravo Jablonné. Parkovné je zdarma.

Na velikonoční výstavu Vás všechny srdečně zvou.

Knihovna Častolovice zve všechny děti a rodiče na Velikonoční tvoření, které se bude konat dne 6. dubna 2023 od 16:00 do 18:00 hodin v prostorách knihovny, vstupné 30 Kč.

Dále zve na jarní Burzu knih, která bude trvat do 28. dubna 2023. Jedná se o prodej nevyužitých a vyřazených knih a časopisů z fondu knihovny. Cena za kus je 5 Kč.