POZVÁNKA na zasedání č. 2 Zastupitelstva městyse Častolovice konané dne 30. 11. 2022 v Galerie Antonína Hudečka od 18:00 hod.

PROGRAM:

1. Zahájení

2. Program jednání ZM-2-2022

3. Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo

4. Diskuze

Spolek přátel Častolovic Vás srdečně zve do Muzea Častolovicka na VÁNOČNÍ VÝSTAVU. Pro všechny návštěvníky je připravena expozice starých hrnečků, užitkové keramiky ze sbírky paní Olgy Tillové, dobových vánočních a novoročních pohlednic, staročeských vánočních tradic, vánočních aranží, receptů a několik betlémů. Otevřeno je od soboty 3. prosince 2022 vždy o víkendech (svátcích) od 13 do 16 hodin. Po dohodě je možné zajistit prohlídky i v jiném termínu. Vstupné dobrovolné. Na Vaši návštěvu se těší pořadatelé.

Městys Častolovice ve spolupráci s firmou Marius Pedersen provede v naší obci mobilní svoz objemných odpadů a to v sobotu 3. prosince 2022 od 8:00 do 12:00 hodin na parkovišti na náměstí a ve stejný den proběhne mobilní svoz nebezpečných odpadů od 8:00 do 8:30 hodin za úřadem městyse Častolovice. Pro občany ZDARMA.. Bližší informací naleznete v letácích, které jste obdrželi do Vašich poštovních schránek.

Městys Častolovice Vás zve na cestu PŘES PEKLO K MIKULÁŠI v neděli 4. prosince 2022. V čase od 16 do 17 hodin v prostorách prostranství před ZŠ se setkáte s jeho výsostmi. Pro více informací, pekelnou mapu a důležité zprávy z nebe a pekla sledujte web FB městyse Častolovice. Během akce je přísný zákaz veškeré zábavné pyrotechniky.