Místní knihovna v Častolovicích Vás zve na výstavu Retro kočárků ze soukromé sbírky Věry Zaňkové, která je k vidění do 9. prosince 2022 ve výpůjční době knihovny.

Městys Častolovice, Knihovna Častolovice a Sociální komise u příležitosti výročí 680 let od první písemné zmínky o Častolovicích pro Vás připravily od 1. listopadu 2022 v prostorách Knihovny Častolovice Výstavu kronik.  K nahlédnutí budou např. kroniky městyse, zlaté svatby, vítání občánků, spolky a organizace.

Častolovický klub žen ve spolupráci s kulturní komisí a Základní školou a mateřskou školou Častolovice Vás srdečně zvou na Halloweenskou stezku v pátek 4. listopadu 2022 na Sokolskou zahradu. Start bude průběžný od 17:00 do 18:00 hodin od výdejového okénka u Sokolovny. Na děti čeká několik stanovišť s odměnami a na konci u tenisových kurtů halloweenské občerstvení. Děti si mohou vzít baterky nebo čelovky. Masky vítány.

Městys Častolovice Vás srdečně zve na PŘÁTELSKÉ POSEZENÍ S HEREČKOU Ilonou Svobodovou (Ulice, Druhý dech) a to ve středu 9. listopadu 2022 od 18:00 hodin v kulturním domě U Lva, vstupné je 100,- Kč. Výtěžek z akce bude věnován formou dárků dětským domovům.