Základní organizace Českého zahrádkářského svazu Častolovice Vás srdečně zve na podzimní výstavu s názvem Zahrada východních Čech. Výstava se koná na výstavišti v Častolovicích ve dnech 6. - 9. října 2022 a bude otevřena každý den od 09:00 hod. do 17:00 hod., v neděli do 16:00 hod. Vystaveno bude ovoce všeho druhu, zelenina a veliké množství květin. Také se budou prezentovat včelaři, chovatelé, mykologové, kaktusáři, bylinkáři, bonzaisti a další. Po celou dobu výstavy bude doprovodný program a odborná poradna. Bohaté občerstvení a široký stánkový prodej bude také zajištěn. Kdo má zájem se zúčastnit soutěže o nejlépe naaranžovanou misku ovoce, lze se v době přípravy přihlásit do 4. 10. 2022 přímo na výstavišti. Na krásnou aranžerii a špičkové exponáty Vás všechny zvou pořadatelé.

V období konání zahrádkářské výstavy bude také otevřena Galerie A. Hudečka v budově Úřadu městyse Častolovice. Otevírací doba od čtvrtka do neděle 10:00 - 16:00 hodin. Jste srdečně zváni.

Spolek přátel Častolovic připravil v době konání výstavy pro zájemce o místní historii mimořádné otevření výstavy Od Vrchů až po Orlici aneb Četníci z Častolovic. Výstava instalovaná v Muzeu Častolovicka mapuje práci a život četníků nejen v naší obci. Vstupné je dobrovolné. Otevřeno bude od pátku 7. října 2022 do neděle 9. října 200 od 10 do 16 hodin.

AFK Častolovice Vás zve na fotbalové utkání mužů 2. třídy okresního přeboru Rychnovska, které se koná v sobotu 8. 10. 2022 od 10:00 hodin. Soupeřem budou hráči Sokola Lukavice. Od 13 hodin se hraje utkání 3.třídy mužů, kdy náš B tým hostí hráče Sokola Křivice. Na Vaši podporu se těší hráči AFK.