Upozorňujeme občany na plánovanou odstávku elektrické energie ve čtvrtek 28. listopadu 2019 od 7:30 do 15:30 hod.. Odstávka se týká těchto ulic: B. Němcové, Havličkova, Husova, Jiráskova, Komenského, Masarykova, Na Drahách, Na Obci, Na Skalce, Polnodvorská, Příčná. Severní, Sokolská, Široká, Školská, Tylova, U Konopáče, Žižkova. Více informací naleznete na webových stránkách městyse Častolovice a ČEZ Distribuce.

Paní MUDr. Klejmová oznamuje, že 29. listopadu 2019 nebude ordinovat. Zastupuje ji paní MUDr. Matějusová v Kostelci nad Orlicí v dopoledních hodinách.

Místní knihovna v Častolovicích Vás srdečně zve na Výstavu obrazů a kreseb SVĚT FANTAZIE amatérské malířky slečny Anežky Krčmářové, pro kterou je malování velkým koníčkem. Mezi její oblíbené techniky patří olejomalba, malba akrylem, kresba tužkou, rudkou nebo pastelem. Výstavu si můžete v knihovně prohlédnout do konce prosince 2019.

 Kulturní komise městyse Častolovice ve spolupráci se Základní školou a mateřskou školou Častolovice Vás srdečně zvou na DĚTSKÝ VÁNOČNÍ JARMARK, který se uskuteční 30. listopadu 2019 od 14:00 hodin na sále U Lva. Sraz jarmarečníků je 13:30 hodin.