ZO ČZS Častolovice zve všechny občany na zahrádkářskou výstavu, která se koná ve dnech 3. - 6. října 2019 od 9:00 hod. do 17:00 hod., v neděli do 16:00 hod. na Sokolské zahradě, v celé sokolovně a v zahrádkářském domě. Po prohlídce výstavu pořadatelé pro všechny účastníky připravili jak zábavný, tak poučný program. Dále upozorňujeme všechny občany, že na určených komunikacích, to je ulice Husova, Žižkova, Školská, Sokolská, Havlíčkova, U Konopáče, Tylova, Jiráskova a B. Němcové bude pro bezpečnost provozu po dobu výstavy provedena změny silničního značení.

Městys Častolovice ve spolupráci s kulturní komisí Vás zvou 5. října 2019 od 18:00 hodin na sál U Lva na povídání cestovatelů Michala France a Martina Gregora o dobrodružné cestě do Černobylu.

AFK Častolovice Vás zve na mistrovské utkání okresního přeboru 2. třídy mužů , které se hraje v sobotu 5.10.  od 16 hodin. Na svém hřišti  přivítají hráče Sokola Kostelecká lhota. V neděli 6.10.  v 10 h 30 min. odehrají starší žáci mistrovské utkání s Velkým Poříčím.