Častolovičtí zahrádkáři zvou všechny občana na velikonoční výstavu, která se uskuteční ve dnech 12. - 14. dubna 2019 na Sokolské zahradě v Častolovicích a bude otevřena od 9:00 hod. do 17:00 hod., v neděli do 16:00 hod.. Je to výstava o velikonočních tradicích, zvycích a staročeských řemeslech. Vystaveny budou všechny jarní květiny v kombinaci s přírodními materiály. Široký stánkový prodej a občerstvení je zajištěno. Protože v době výstavy bude zvýšen silniční provoz v Častolovicích a jsou určeny místa pro parkování vozidel, bude provedena změna provozu na silnicích v Častolovicích. Žádáme všechny řidiče, aby dodržovali silniční značení a předešli tím dopravním nehodám.

MUDr. Klejmová oznamuje, že do pátku 12. 4. 2019 neordinuje. Zástup je paní MUDr. Matějusová, Kostelec nad Orlicí v dopoledních hodinách.

Nabízíme Všem občanům Častolovic celodenní zájezd do Polska - na hrad Grodno a na prohlídku Walimských štol, spojený s obědem. Pojedeme ve středu 24. dubna 2019. Sejdeme se u knihovny v 7:30 hod., kde bude přistaven autobus. Cena zájezdu: 450,- Kč. (vstupné + oběd). Zájemci, hlaste se v knihovně. Těšíme se na Vás - Místní knihovna a městys Častolovice.