Častolovičtí zahrádkáři pořádají ve dnech 23. až 25. března 2018  tj. v pátek, v sobotu a v neděli jarní velikonoční výstavu, která má název „Velikonoce – svátky jara“.  Výstava se uskuteční  ve výstavním areálu v sokolovně, sokolské zahradě a zahrádkářské budově v Častolovicích  od 09,oo hod. do 17,oo hod.  Na této výstavě budou ukázány nejen staročeské tradice, ale i praktické ukázky staročeských řemesel ve spojitosti s „Velikonocemi“.  Bohatý stánkový prodej včetně zahrádkářských potřeb a občerstvení bude zajištěno. Parkovné je zdarma..

Místní knihovna Častolovice Vás všechny srdečně zve na besedu  MŮJ AFRICKÝ PŘÍBĚH se spisovatelkou Hanou Hindrákovou ve středu 21. března 2018 v 18:00 hodin. Cestovatelka, spisovatelka a bývalá dobrovolnice Hana Hindráková si Keňu zamilovala natolik, že se tam stále vrací. Přijďte si poslechnout její poutavé vyprávění o této exotické zemi doplněné fotografiemi a krátkými videi. Klubovna hasičů, vstupné 50 Kč.

Sportovní a kulturní areál Olešnice Vás zve v sobotu 24. března 2018 od 15:00 na bramborákové variace, dále od 19:00 hod. posezení s kapelou ŠPUNT. Jste srdečně zváni.