Myslivecký spolek Střezmá Olešnice všem s omluvou oznamuje rozhodnutí členské schůze Mysliveckého spolku Střezmá Olešnice, která na svém jednání konaném dne 20.10.2021 přijala usnesení a odhlasovala 

zrušení taneční zábavy Poslední leč, plánované na 20.11.2021 do KD U Lva v Častolovicích.

 

Stalo se tak především z důvodu opětovného nárůstu výskytu covidu v České republice! Aby bylo možné dobře zajistit takovou akci, která měla reprezentovat nejen náš myslivecký spolek, ale i Městys Častolovice podílející se významně dotací na akci, je třeba s předstihem zajistit hudbu, zvěřinu do tomboly, občerstvení, ohlášení OSA atd.

Mezi členy našeho spolku a jejich rodinami se stejně jako v části veřejnosti objevují obavy a nechuť se takové zábavy zúčastnit v respirátorech, natož zabezpečovat tuto akci po stránce pořadatelské a vyžadovat od všech návštěvníků zábavy dodržování všech opatření vyžadovaných hygienou. V konečném důsledku ani nemáme jistotu, že by akce byla vůbec povolena nebo že by se Poslední leče veřejnost zúčastnila.

Věříme, že naše rozhodnutí chápete a že nás případně při pořádání této akce podpoříte s členy rady městysu i v dalších letech.

S omluvou a pozdravy 

Radomír Podolský - jednatel spolku